+371 63021420 | info@kulk.lv +371 63048963 I pasutijumi@kulk.lv
11.03.2021

Par ziemas darbiem posmā no 7. līdz 11.martam

Pavasaris neturējās īpaši ilgi – sniegs jau atkal klāj Jelgavu.  Posmā no 7. līdz 11.martam SIA "Kulk" Labiekārtošanas un Ceļu uzturēšanas nodaļa aktīvi rūpējās par kārtību pilsētas ielās. Vēlamies informēt, ka pirms ziemīgo laikapstākļu iestāšanās paspējām paveikt pavasara uzkopšanas darbus – savācām atkritumus, kuru bija gana daudz. 
 
 
Mūsu Labiekārtošanas nodaļa savāca atkritumus Aizsargu, Institūta un Aspazijas ielā, Kārniņu ceļa abās pusēs, Meiju ceļā 31a un Mīlestības alejā. 
 
Katru rītu uzreiz pēc plkst. 5 uz saviem objektiem devās sētnieki – pildīt ikdienas pienākumus. Proti, tīrīt autobusu pieturas, gājēju pārejas, ietves u.c.
 
7. un 8.martā astoņas mazās traktortehnikas vienības jau pirms rītausmas čakli tīrīja ietves.
 
Runājot par braucamo daļu — 8.martā tīrījām un kaisījām maršrutu Nr.3 (ietver gandrīz visas pilsētas asfaltētas ielas), kā arī tranzītielas. 10. un 11.martā kaisījām 2.maršrutu – to pilsētas ielu, pa kurām kursē autobusi, braucamo daļu. 
 
Atbilstoši prognozēm ceturtdienas vakarā Jelgavā gaidāmi ievērojami nokrišņi sniega un slapja sniega veidā. "Kulk" seko prognozēm un tur tehniku kaujas gatavībā.