+371 63021420 | info@kulk.lv +371 63048963 I pasutijumi@kulk.lv
23.09.2021

KULK ziedoja barību dzīvnieku patversmei

Kvalitatīva sausā barība un konservi – tāda bija krava, ko uzņēmums KULK trešdien, 22. septembrī, nogādāja dzīvnieku patversmei DZAB ''Ķepu-ķepā'' Salgales pagastā. 
“Labdarības budžetu mēs sadalām dažādām vajadzībām: palīdzam ģimenēm sagatavot bērnus skolai, atbalstām dažādas pilsoniskas iniciatīvas, palīdzam cilvēkiem ar invaliditāti un, protams, nevaram piemirst arī par dzīvniekiem. Iepriekš mēs atvēlējām finansējumu bezsaimnieka kaķu sterilizācijai, bet šoreiz mūsu mazākajiem brāļiem esam sagādājuši pārtiku. Mēs ceram, ka ar savu piemēru iedvesmosim arī citus uzņēmumus daļu nopelnītā novirzīt cēliem mērķiem,” saka KULK valdes priekšsēdētāja Eva Melbārde. 
 
Biedrība "Ķepu Ķepā" iespēju robežās cenšas nodrošināt palīdzību un ārstēšanu nelaimē nokļuvušiem dzīvniekiem. 
 
“Dzīvniekiem, kas pie mums atrodas, dodam kvalitatīvu uzturu: tas ir ilgtermiņa ieguldījums dzīvnieka veselībā. Bez izdevumiem par barību biedrībai ir arī daudz citu vajadzību – veterinārās klīnikas rēķinu apmaksa, administrācijas izmaksas, u.c.. Ja kādam ir vēlēšanās atbalstīt mūsu rūpalu finansiāli vai kādā citā veidā, mēs būsim pateicīgi par jebkādu iesaisti,” teic biedrības vadītāja Gundega Bidere. 
 
Ja velies atbalstīt "Ķepu Ķepā":
 
Ziedojumiem bankā:
DZĪVNIEKU AIZSARDZĪBAS BIEDRĪBA „ĶEPU-ĶEPĀ”
Ziedojuma konts: LV37HABA0551030617983
Reģistrācijas numurs: 40008176673
BIC/swift kods: HABALV22
Pay Pal ātrais maksājums: PayPal.Me/kepukepa
pay pal: dzab_kepukepa@inbox.lv
Ozolnieku novads, Salgales pagasta Rēvici